Wrap λαβρακιού με αβοκάντο
Wrap λαβρακιού με αποδομημένο γκουακαμόλε
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 4 μικρά φιλέτα λαβρακιού (~350γρ.)
- 4 αραβικές πίτες
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 1 ματσάκι κόλιαντρο
- 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
- 1 μέτρια ντομάτα
- 1 λάιμ
- 4 κ.σ. μαγιονέζα light
- 4 κ.σ. ψημένα κάσιους
- 4 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο
- 50 γρ. τρίμμα φρυγανιάς
- 2 κ.γ. κύμινο
- 1 κ.γ. αλάτι
- ½ κ.γ. πιπέρι καγιέν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε στο τρίμμα φρυγανιάς, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι καγιέν.
- Αλείφουμε τα φιλέτα με το ελαιόλαδο και πανάρουμε με το μίγμα της φρυγανιάς. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 20’.
- Παράλληλα καθαρίζουμε και κόβουμε το αβοκάντο σε φέτες.
- Κόβουμε το κρεμμύδι και την ντομάτα σε κυβάκια.
- Τρίβουμε και στύβουμε το λάιμ κι ανακατεύουμε το ξύσμα και το χυμό του μέσα στη μαγιονέζα.
- Σπάμε τα κάσιους και ψιλοκόβουμε τον κόλιαντρο.
- Για να φτιάξουμε τα wrap τοποθετούμε σε λωρίδα, στη μέση κάθε αραβικής πίτας, μίγμα μαγιονέζας και φέτες αβοκάντο, απλωμένες.
- Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο κόλιαντρο κι ακουμπάμε το ψημένο φιλέτο.
- Επάνω στο φιλέτο ρίχνουμε επιπλέον κόλιαντρο και συνεχίζουμε με τα σπασμένα κάσιους, την ντομάτα και το κρεμμύδι.
- Διπλώνουμε τα πλαϊνά κι έπειτα τυλίγουμε σφιχτά.
- Κόβουμε διαγώνια στη μέση και σερβίρουμε.